Klubbhus for utleie

Klubbhuset på Langsand

Klubbhuset vårt ligger på Langsand Stadion.

Utenfor klubbhuset er det et stort gruslagt område med god plass til partytelt, campingvogner eller lignende ved arrangement. Både klubbhus, fotballbane og uteområdet kan leies av idrettslaget.

Ta kontakt med utleieansvarlig Marit J. Finli (92410599) for forespørsel om leie av klubbhuset og/eller anlegget.

Klubbhusets utleiedel består av en storsal med kjøkkenkrok. I forlengelse av denne er det en noe mindre sal tilgjengelig gjennom en glassdør fra storsalen, alt på en etasje. Rommene er på henholdsvis ca. 70 kvm og 55 kvm. Utleiearealet har i tillegg entre med enkelt oppheng for jakker, ett toalett og bod ved kjøkkenet. Ved behov for flere toaletter har vi garderobeanlegg i kjelleren som kan disponeres ved forespørsel.

Kjøkkenet er nyoppusset i 2018 og har kjøleskap, steam-oppvask og komfyr med tilhørende kjeler og kjøkkenutstyr. Det er servise til ca. 60 personer (kaffekopper, glass, tallerkener i to størrelser, suppeskåler, bestikk mm.), samt kaffetrakter,  kaffekanner, vaffeljern, skåler, kniver mm. Det aller meste er kjøpt nytt i 2018.

Alt av forbruksmateriell og ingredienser til matlaging må bringes og tas med hjem igjen. Eksempelvis dopapir, tørkerull, kaffe, krydder ol. Det skal ikke settes igjen krydder og matrester i huset.

Huset er utstyr med følgende inventar:
– Sofaer med tilhørende sofabord
– Spisebord og stoler
– 65″ SmartTV med lydplanke og sub
– Fiber og trådløst nett