Botn Rundt

Botn Rundt 2021 – spesialversjon nok et år pga. Covid-19

Vi må dessverre avlyse vår årlige folkefest Botn Rundt som skulle arrangeres torsdag 13. mai.

MEN, vi slår et slag for folkehelsa og kjører Botn Rundt-light hver dag i hele mai i stedet. Det blir ingen ansamling i Rissahallen, og folk må vise hensyn og følge de retningslinjer myndighetene gir mtp. avstand og smittevern.

Påmelding

Digital påmelding med bruk av Vipps #118722 eller med vanlig bankoverføring til kontonummer 4213.08.53433. Husk å merke betalingen med navn og fødselsdato for de du betaler for. Da blir de registrert med sin deltagelse og er med i trekningen av våre uttrekkspremier.

Priser

Barn kr 100,-
Voksen kr 200,-
Foreldre med inntil 2 barn kr 400,-

Gjennomfør runden

Gå runden akkurat når det passer deg/dere i løpet av mai 2021.

Alle som deltar i årets spesialversjon er med i trekningen av 3 stk Rissa-gavekort á kr 1000,- per stk. På den måten kan vi bidra litt tilbake til handelstanden i Rissa med at uttrekkspremiene brukes lokalt. De tre vinnerne trekkes på Rissa Idrettslag sitt årsmøtet 9. juni og blir annonsert i etterkant.

Vi kommer tilbake til hvor deltagerpremien, for de som runder et jubileumsår på sin runde, kan hentes ut. Det gjelder også de som gikk inn til jubileum i 2020.

Ta hensyn, lytt til gjeldende smitteråd og følg trafikkreglene, så ønsker vi dere god tur på en litt annerledes Botn Rundt. Ta gjerne bilder og del dem med oss på FaceBook-siden Botn Rundt – konkurranseløp og turmarsj.