Botn Rundt

Botn Rundt spesialversjon i 2020

Vi må dessverre avlyse vår årlige folkefest Botn Rundt som skulle arrangeres torsdag 21. mai.

MEN, vi slår et slag for folkehelsa og kjører Botn Rundt-light hver dag i hele mai i stedet. Det blir ingen ansamling i Rissahallen, og folk må vise hensyn og følge de retningslinjer myndighetene gir mtp. avstand og smittevern.

Påmelding

Digital påmelding med bruk av Vipps #118722 eller med vanlig bankoverføring til kontonummer 4213.08.53433.

Husk å merke betalingen med navn og fødselsdato på de du betaler for. Da blir de registrert med sin deltagelse og er med i trekningen av våre uttrekkspremier.

Priser

Barn kr 100,-
Voksen kr 200,-
Foreldre med inntil 2 barn kr 400,-

Gjennomfør runden

Gå rundt akkurat når det passer deg/dere i løpet av mai 2020.

Alle som deltar i årets spesialversjon er med i trekningen av 3 stk Rissa-gavekort á kr 1000,- per stk. På den måten kan vi bidra litt tilbake til handelstanden i Rissa med at uttrekkspremiene brukes lokalt. De tre vinnerne trekkes på Rissa Idrettslag sitt årsmøtet 15. juni og blir annonsert i etterkant.

Vi kommer tilbake til hvor deltagerpremien, for de som runder et jubileumsår på sin runde, kan hentes ut. En slik utdeling vil eventuelt skje i løpet av høsten.

Ta hensyn, lytt til gjeldende smitteråd og følg trafikkreglene, så ønsker vi dere god tur på en litt annerledes Botn Rundt. Ta gjerne bilder og del dem med oss på FaceBook-siden Botn Rundt – konkurranseløp og turmarsj.